Aktif Konular & ACTIVE TOPICSAktif Konular & ACTIVE TOPICS  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi & MEMBERLIST  Takvim & CALENDARTakvim & CALENDAR  Forumu AraArama & SEARCH  Yardım & HELPYardım & HELP  Kayıt Ol & REGISTERKayıt Ol & REGISTER  Giriş & LOGINGiriş & LOGIN

a

Gitaristan AKOR&TAB Arşivi
www.gitaristan.com/akorlar

Gitaristan VideoGitar
www.gitaristan.com/video

Türkçe GuitarPro Arşivi
www.gitaristan.com/guitarpro

Online Gitar Okulu
www.gitaristan.com/okul  

Ders Almak İstiyorum
 Gitaristan.Com - Online Gitar Okulu - Guitar Forum | Gitaristan.com Club ***Hoşgeldiniz*** | MÜZİK DERSLERİ | Ders Almak İstiyorum
Mesaj icon Konu: Gitar Kursu - İstanbul Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder & Sent New Topic
<< Önceki Sayfa   2
Yazar Mesaj
gitardersi30
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5

Alıntı gitardersi30 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:41

çok uygun fiyata tecrubeli hocadan pop gitar klasik gitar dersi veriyorum.en güncel pop şarkıları çalıp söylemek isteyenlerin memnun kalacağı bir kurstur.nota arpej akor ritim artık sizin için sorun olmayacak...dersler 1'e 1dir ve saat sınırlaması yoktur...

yeni başlayanlar ve belli bir seviyede olanlar kaçırmasın.anadolu yakasında aylık sadece 85 tlye..anadolu yakasında oturan ve gerçekten gitar çalmaya vakit ayırabilecekler iletişime geçsin

IP
murorat
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 11

Alıntı murorat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 14:38
ben gitar dersi vermekteyim. ilgileniyosan cevap bekliyorum. detayları konuşuruz, sorularını cevaplarım. aylık 80 TL'dir.. İlanım da var okursan daha iyi fikir sahibi olursun.
neye inanırsan onu yaşarsın
IP
zesna
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 1

Alıntı zesna Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Ağustos-2010 Saat 21:41
şöyle bir yer var bilmem duydunuz mu arkadaşım çok memnun ingilteredeki royal müzik akademiye falan hazırlıyorlar dedi.soran arkadaşlar gördüm istanbulda birçok kurs var ama mesela ben daha profesyonel bir yer arıyorum.sanırım buraya bi bakıcam. diğer yerlerle ilgili de önerilere açığım.

http://www.kadikoyguzelsanatlar.com/index_dosyalar/Page981.htm
zsezse
IP
askinozmaden
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5

Alıntı askinozmaden Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 21:27

AYLIK 25 TL GİTAR KURSU.flamenko-pop-klasik
pera güzel sanatlar flamenko gitar bölümünden mezun
, London College of Music gitar ve teori bölümlerinden sertifikalı
gitar hocasından çok uygun fiyata flamenko, pop, klasik gitar ve teori dersleri.
aylık grup ders ücreti 25 tl .toplam 8 saat
aylık özel ders ücreti 100 tl

KAMPANYA ; gitar alan öğrenciye bir ay ücretsiz ders.
BATI MÜZİK EVİ bayrampaşa/istanbul
0212 612 47 38
535 355 36 25

vatan mah bağlar cad no 19 < =text/ ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js"> google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
IP
guitar.hero
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 8

Alıntı guitar.hero Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 22:00
Merhaba arkadaşlar,

Ben İstanbul'da electro/akustik/klasik gitar dersleri vermekteyim istediğiniz tarza göre. Dersler Üsküdar'daki kendi evimde veya sizin evinizde birebir olarak yapılır ve gelmek istediğiniz seviyeye göre size program hazırlanıp boş yere zaman ve para kaybetmeniz engellenmiş olur. Kaliteli bir eğitim almak isteyen her arkadaşı beklerim.

İlanımı incelemek isterseniz

http://www.gitaristan.com/club/forum_posts.asp?TID=18935 burdan bakabilirsiziniz.

Numaram: 0506 653 43 70
IP
<< Önceki Sayfa   2
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder & Sent New Topic
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma