|
|
|
|
|
Aktif Konular & ACTIVE TOPICS Üye Listesi & MEMBERLIST Takvim & CALENDAR Arama & SEARCH |
|
|
|
| Ders Almak İstiyorum | |
| |
|
| << Önceki Sayfa 2 |
| Yazar | Mesaj |
|
gitardersi30
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 28-Temmuz-2010 Saat 18:41 |
|
çok uygun fiyata tecrubeli hocadan pop gitar klasik gitar dersi veriyorum.en güncel pop şarkıları çalıp söylemek isteyenlerin memnun kalacağı bir kurstur.nota arpej akor ritim artık sizin için sorun olmayacak...dersler 1'e 1dir ve saat sınırlaması yoktur... yeni başlayanlar ve belli bir seviyede olanlar kaçırmasın.anadolu yakasında aylık sadece 85 tlye..anadolu yakasında oturan ve gerçekten gitar çalmaya vakit ayırabilecekler iletişime geçsin
iletişim : gitardersi30@hotmail.com
|
|
|
|
|
murorat
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 14:38 |
|
ben gitar dersi vermekteyim. ilgileniyosan cevap bekliyorum. detayları konuşuruz, sorularını cevaplarım. aylık 80 TL'dir.. İlanım da var okursan daha iyi fikir sahibi olursun.
|
|
|
neye inanırsan onu yaşarsın
|
|
|
|
|
zesna
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Ağustos-2010 Saat 21:41 |
|
şöyle bir yer var bilmem duydunuz mu arkadaşım çok memnun ingilteredeki royal müzik akademiye falan hazırlıyorlar dedi.soran arkadaşlar gördüm istanbulda birçok kurs var ama mesela ben daha profesyonel bir yer arıyorum.sanırım buraya bi bakıcam. diğer yerlerle ilgili de önerilere açığım.
http://www.kadikoyguzelsanatlar.com/index_dosyalar/Page981.htm |
|
|
zsezse
|
|
|
|
|
askinozmaden
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 21:27 |
|
AYLIK 25 TL GİTAR KURSU.flamenko-pop-klasik pera güzel sanatlar flamenko gitar bölümünden mezun , London College of Music gitar ve teori bölümlerinden sertifikalı gitar hocasından çok uygun fiyata flamenko, pop, klasik gitar ve teori dersleri. aylık grup ders ücreti 25 tl .toplam 8 saat aylık özel ders ücreti 100 tl KAMPANYA ; gitar alan öğrenciye bir ay ücretsiz ders.
BATI MÜZİK EVİ bayrampaşa/istanbul
0212 612 47 38
535 355 36 25
vatan mah bağlar cad no 19
< =text/ ="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
google_protectAndRun("ads_core.google_render_ad", google_handleError, google_render_ad);
|
|
|
|
|
guitar.hero
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Ağustos-2010 Saat 22:00 |
|
Merhaba arkadaşlar,
Ben İstanbul'da electro/akustik/klasik gitar dersleri vermekteyim istediğiniz tarza göre. Dersler Üsküdar'daki kendi evimde veya sizin evinizde birebir olarak yapılır ve gelmek istediğiniz seviyeye göre size program hazırlanıp boş yere zaman ve para kaybetmeniz engellenmiş olur. Kaliteli bir eğitim almak isteyen her arkadaşı beklerim. İlanımı incelemek isterseniz http://www.gitaristan.com/club/forum_posts.asp?TID=18935 burdan bakabilirsiziniz. Numaram: 0506 653 43 70 |
|
|
|
| << Önceki Sayfa 2 |
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|