www.twitter.com/gitaristancom
  Aktif Konular & ACTIVE TOPICSAktif Konular & ACTIVE TOPICS  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi & MEMBERLIST  Takvim & CALENDARTakvim & CALENDAR  Forumu AraArama & SEARCH  Yardım & HELPYardım & HELP  Kayıt Ol & REGISTERKayıt Ol & REGISTER  Giriş & LOGINGiriş & LOGIN
 
  a
 
 

 


Gitaristan AKOR&TAB Arşivi
www.gitaristan.com/akorlar

Gitaristan VideoGitar
www.gitaristan.com/video

Türkçe GuitarPro Arşivi
www.gitaristan.com/guitarpro

Online Gitar Okulu
www.gitaristan.com/okul  

 

 

 

 

Duyurular
 Gitaristan.Com - Online Gitar Okulu - Guitar Forum | Forum Kuralları,Duyurular,İstek ve Şikayet | Duyurular
Mesaj icon Konu: Knight också tänker att företaget ska Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder & Sent New Topic
Yazar Mesaj
rownmyeremy
Yeni Üye
Yeni Üye


Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2016
Gönderilenler: 3

Alıntı rownmyeremy Cevaplabullet Konu: Knight också tänker att företaget ska
    Gönderim Zamanı: 27-Ocak-2016 Saat 08:55
Nike pas cher har många incitament till blanda ihop, men de flesta av dem är interna. Nike har aldrig lämnat sina nyckel kompetenser. Det är svårt för dig att förklara för huruvida Nike har varierad i egentlig mening på termen . Nike in helt nya marknader och former nya delar av företaget. Om de köp annat företag för deras teknik eller resurser, de alltid namnge dessa företag . Nike har valt att diversifiera för dimensioner orsaker som lägre företag risk. nike roshe run dam insåg att om de skulle stanna endast i sportsko marknaden chansen att marknads förlust var stor. Med konkurrerande företag precis som Reebok, Puma, och Motorola visste Nike att de vilja  förlora marknadsandelar i skor marknad.

Nikes föregångare kom från 1962, en produkt av den kreativitet av Philip H. Knight, en Stanford University företag examen som hade bee in en medlem av spåret arbetskraft som en grundutbildning på Skola Oregon. Traveling med Japan efter att ha avslutat företag skola, Knight g ot i kontakt med en japansk företag som gjorde Sportskor, ofta Onitsu ka Tiger nike air max 90 billigt, och anordnad att importera brett utbud sina produkter till Modell ed stater på en liten skala. Knight var övertygad om där japanska runnin g skor eller stövlar kan bli betydande utmanare för tyska produkter att vilja dominerade sedan U. s  marknad. Under inrätta sin avtal med Onitsuka Tiger Knight uppfann Blue Ribbon Sport att tillfredsställa sina japaner partners förväntningar som han manifest en verklig firma, och denna hypotetiska firma slutändan växte till becom e Nike.

Knight också tänker att företaget ska spendera pengar på kändisar, så att snubblar genom företagsidentitet stark tillsammans med för att fungera som företaget foto. För att följa sin teknik av outsourcing för billiga producera, Nike skiftat utveckla till företag i Södra Korea och Taiwan. Trots eftersom dessa två länder utvecklat blev dyr att komma ifrån verksamhet på dessa platser. Snabbt tillverkare flyttat sin tjänsten till billigare länder ex, Indonesien och Kina. Men billiga converse upplever den njutning ögonblick av sin livstid med otrolig tillväxt samt varumärkets image, det hittades själv instängd i en trend av arbetskonflikt som borstade Indonesien på 90-talet. Nikes tillverkningsindustrin har varit den plats flera arbets incidenter och kanske en dödlig en, när en 23 år gammal vietnames kvinnlig dog som drabbats genom att helt enkelt metalldelar medan skapa gymnastikskor.

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder & Sent New Topic
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide