|
|
|
|
|
Aktif Konular & ACTIVE TOPICS Üye Listesi & MEMBERLIST Takvim & CALENDAR Arama & SEARCH |
|
|
|
| Klasik Gitaristler | |
Konu: paslanma sorunu |
|
| Yazar | Mesaj | |||
|
gitar_yak
Yeni Üye
|
![]() Konu: paslanma sorunuGönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 11:33 |
|||
|
arkadaşlar klasik gitar çalıyorum ve biliyorsunuzu zamanla teller paslanıyor fakat benim tellerin paslanması daha hızlı oluyor çünkü elim çok terliyor,ben çaldıktan sonra bezle siliyorum fakat az bi miktarda olsa eskimesini engelliyebilyorum.Sizce bu paslanma sorununu nasıl çözerim?tavsiye edebilceğiniz bişey var mı mesela bi malzeme gibi bişey.şimdiden herkese teşerkkürler.gerçekten bu sorunu çözmem gerekiyor tel almaktan bıktım usandım :)
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
mrv_232
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 15:12 |
|||
|
planet waves string cleaner diye bi tel temizleyicisi var düzenli olarak kullanırsan sorun yaşamazsın :)
|
||||
|
if u love me i love u...
|
||||
|
||||
|
gitar_yak
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2010 Saat 21:25 |
|||
|
peki nerden bulabilirim tüm gitarcılarda varmıdırı veya başka bi yerde
|
||||
|
||||
|
111222
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Temmuz-2010 Saat 17:21 |
|||
|
valla bendede var aynı durum daha gitarı 1 ay oldu kullananı.paslanmanın ses e etkisi varmıdır
|
||||
|
||||
|
mrv_232
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 02-Ağustos-2010 Saat 16:22 |
|||
|
ben internet üzerinden alıyorum ama belki gitarcılarda da vardır paslanmanın sese etkisi var o tellere bastığınızda cızırdama sorunu yaşarsınız dediğim gibi ya temizlik ürünüyle silersiniz ya da kullandıktan sonra geçici çözüm olarak telleri kuru bi bezle silebilirsiniz ama paslandıysa bi çözüm olmaz telleri değiştirin ondan sonra dediklerimi uygulayın :))
|
||||
|
if u love me i love u...
|
||||
|
||||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|