![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
Akustik & Elektro Gitaristler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
gencim
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ağustos-2008 Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bende katılmayı planlıyorum inş.bu sefer katılabilirim ;)
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1022 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
inşallah gencim..çok memnun oluruz..
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04-Mayıs-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 1022 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Roan
ben ankarayım ıstanbulda teyzem war bayramda onun yanına gıtme ıhtımalım de war eger gıdersem ben de gelmek ısterım yanlız ben ıstanbula ılk defa gelcem bulabılır mıyım acaba kaybolmayayım sonra ![]() o konuda bir sıkıntın olmasın..taksim meydana geldikten sonra (ki istanbulun her yerinden nerdeyse tek taşıtla gelebilirsin) gerisini bize bırak
![]() |
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: gitarcılık
M.İlker Özbek ve Ozan abi eğer gelebilrsek ki yüksek bi ihtimal ben vve emresefa arkdaşla andllu y.k sından diğer arkdaşlarla toplanıp gelmeyi plan lıyoruz merhaba..o halde gelmeniz kesinleştiğinde anadoludan gelecekleri organize etme işini siz yaparsınız çok da memnun oluruz buna
![]() |
|
![]() |
|
gitarcılık
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 267 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
İlker abi şu büyük süprizi de açıklayın
![]() |
|
cernezyom-gitar@hotmail.com
|
|
![]() |
|
Ozan Malkoç
Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 486 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Umarım bu akşam yapacağım görüşmeler neticesinde büyük sürprizi açıklayacağım
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gitarcılık
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11-Temmuz-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 267 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
oke
|
|
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
acele yok
![]() |
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ispanakk
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2008 Konum: Kastamonu Gönderilenler: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yaa süper bişe olcakk kesin ama ben orda olamıcammmm :'( :'( puffs
|
|
![]() |
|
Ozan Malkoç
Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 486 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() Az önce yapmış olduğum telefon görüşmesi neticesinde Gitar Virtüözümüz Serdar Öztop buluşma günü bizimle birlikte o gün orada olacağını söylemiştir.Buluşma günü Serdar Öztop hediye gitarların kurasını çekmek ve albümlerini imzalamak için aramızda olacaktır.
Saygılarımızla...
|
|
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
evet kendisiyle görüşmeye gittiğimizde zaten işi bitirmiştik
![]() ![]() ![]() bu arada adnan sezgin-haldun üstünel ikilisine benzedik ozan..fotolar filan
![]() ![]() şaka bir yana kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz..
|
|
![]() |
|
sarhostarantula
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ağustos-2008 Gönderilenler: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
İstanbul'da okuyorum ama İzmirliyim ve doğal olarak bayramda İzmir'de olacağım.Gelmek isterdim
|
|
hayat,anladığın kadardır
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
sağlık olsun sarhostarantula
![]() |
|
![]() |
|
guitarcagatay
Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Ağustos-2005 Gönderilenler: 928 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bir şekilde ayarlayıp ben de geleceğim arkadaşlar. Orada olmam lazım. =))) Ankara'dakini bile kaçırmadım maşallah =)))
|
|
Herkes her zaman zamanın nereye gittiğini düşünür. Peki ya nereden geldiğini hiç düşündünüz mü?
|
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
güzel bi süpriz geçekten Türkiyede ki en iyi elektro gitaristlerden birisinin orda olması çook güzel
|
|
|
|
![]() |
|
gitaristancı
Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ağustos-2006 Gönderilenler: 666 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Eee Gitaristan dedinmi böyle olmalı. Abi sevgili Serdar Öztop 'ta geliyor iş tamam. Bende gelme planı yapıyorum bildiğiniz gibi çarşamba günü doktordan diğer ameliyatın tarihinide alayım öyle. İnşallah geleceğim. |
|
SEKOCAN
|
|
![]() |
|
Ozan Malkoç
![]() ![]() ![]() |
Sizler için en iyisini yapmaya devam edeceğiz arkadaşlar.Desteğiniz için teşekkür ederim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
buluşmaya gelen arkdaşlar bn gelicem diye belirtse süper olur |
|
|
|
![]() |
|
quiet_42
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Temmuz-2008 Konum: Konya Gönderilenler: 88 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
pff ya keşke bnde gelebilseydim çok gzl olucağa bnzio
![]() |
|
€SKiden KaRanLıKtan KorKar YağMuRdan üRpeRiRdiM $iMdi KaRanLıKLaR SıRda$ıM,YağMuRLaR gözYa$ıM oLdU...
|
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
rodrigo
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19-Ocak-2008 Gönderilenler: 627 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ben niye gitmiyom biliyormusunuz..orda onca gitar hocasını görüpte şevkim kaçmasın diye
![]() |
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: rodrigo
ben niye gitmiyom biliyormusunuz..orda onca gitar hocasını görüpte şevkim kaçmasın diye ![]() asıl tam tersi bu tip buluşmalar şevk kaçırmaz daha çok gitara olan iştahı arttırır
![]() |
|
![]() |
|
otubay_10
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05-Kasım-2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 11 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
yazmayalı uzun zaman oldu :):) gelceğiz inşallah.
|
|
![]() |
|
aykutkerem
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Ağustos-2005 Konum: Kocaeli Gönderilenler: 314 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ben ve grubum agave bi aksilik olmazsa 2ekimde ordayız :)
|
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: aykutkerem
ben ve grubum agave bi aksilik olmazsa 2ekimde ordayız :) ben ve arkdaşlarım da bir aksilik olmazsa seni orda göreeğizz :)
|
|
|
|
![]() |
|
rodrigo
![]() ![]() ![]() |
artık video çekip yollarsınız gitmeyenler nasıl birşeyi kaçırdığını görsün
![]() |
|
![]() |
|
emelkardelen
Moderatör ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Şubat-2006 Konum: İstanbul Gönderilenler: 837 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
...................
![]() Bu güzel organizasyona gelmemek başlı başına hata olur .. arkadaşlar
![]() |
|
HAYATI YAŞAM YAPAN SEVGİDİR.SEVGİYİ SONSUZ KILAN Kİ===BENCE GİTARDIR..
|
|
![]() |
|
rodrigo
![]() ![]() ![]() |
giden arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim..
|
|
![]() |
|
umutsuz
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18-Temmuz-2005 Konum: Giresun Gönderilenler: 10 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
uzun zamandır gitaristan üyesiyim,ve belirttiğiniz gibide 5.si düzenlenen bu büyük buluşmaya ins.bu sefer katılabileceğim.
![]() 2002den bu yana gitar çalıyorum ama elektro'da fazla iyi değilim en azından şimdilik...Youtube'da video var birkaç tane orda aranızda bir parça çalmak isterdim fırsat olursa eğer klasik gitar olursa... görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın ![]() |
|
![]() |
|
Ozan Malkoç
![]() ![]() ![]() |
aramızda görmekten mutluluk duyarız
|
|
|
|
![]() |
|
spidrexxx
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Mayıs-2006 Konum: Ağrı Gönderilenler: 164 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: quiet_42
pff ya keşke bnde gelebilseydim çok gzl olucağa bnzio ![]() Sevgili yöneticiler, özellikle de Türkçe konusundaki hassasiyetini bildiğim İlker kardeşim. Kullanılan dile dikkat edilmesi konusunda gerekli uyarıları yaparsanız sevinirim. Ben okurken rahatsız oldum. Saygılar... |
|
Peşin fiyatına taksitle aşk, arasan bulunmaz... Stoklar sınırlı güzelim bak bu fırsat kaçmaz...
|
|
![]() |
|
gitarcılık
![]() ![]() ![]() |
gitaristanbul buluşması güzel olacak bence de .
|
|
|
|
![]() |
|
the-oc
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Mart-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 16 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar gelmeyiçok istiyorum ama çalışabilirim gelemesem bile kalbim sizinle
|
|
ceketimi yağmurlara astığımdan beri,tehlikeli şiir okur dünyaya sataşırım...
|
|
![]() |
|
serkancrash
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2008 Konum: İstanbul Gönderilenler: 55 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
ben 2 gitar 1 solist ile çıkmayı düşünüyoruz hatta bunun için solo ve parça çalışmaları yapıcaz klasik gitar ile öyle bir imkanımız varmı yoksa başkası çalıp bizmi izlicez kayıtmı ettiricez şimdi bu konulara biraz daha açıklık getirebilirseniz sevinirim
|
|
merhaba
|
|
![]() |
|
FiAbLe_aLguieN
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Nisan-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 32 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
daha önce bir kere katıldım yine gelmeyi planlıyorum inşallah o gün bir işim çıkmaz
Arkadaşlar gelin pişman olmayacaksınız ben olmadım hatta diğerlerini kaçırdığım için çok pişmanım ;)
|
|
ÖnCe VaTaN
|
|
![]() |
|
rock kral
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19-Mayıs-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 2 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
bizde gelecez inşalah güzel gecer |
|
bengeldim fatih
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
spidrexxx: abi gözümüzden kaçmış o mesaj gerekli uyarı elbette yapılacaktır..
the-oc: Veysel gitaristan buluşmalarının sensiz olmayacağını biliyorsun
![]() ![]() serkancrash: aramızda bir görev dağılımı yaptık ve grup/sahne işlerinin düzenlemesiyle Ozan ilgileniyor..onunla msnden veya ö.m yoluyla irtibat kurarsan seni bilgilendirecektir..
sevgili Ahmet,Fransız sokağı'ndaki buluşmamıza katılmıştı çok da eğlenmiştik,Fatih seni de tanımaktan ve aramızda görmekten mutluluk duyarız..
|
|
![]() |
|
rodrigo
![]() ![]() ![]() |
peki kuraya online katılma şansımız var mı?
![]() |
|
![]() |
|
jessica
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Kasım-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 223 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Belki Çağatay gelirse ben de aranızda olabilirim =) Malum son zamanlarda forumdan oldukça uzağım ve oraya gelip sap gibi dikilmek istemiyorum =)
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
güzel bir soru
![]() ![]() |
|
![]() |
|
rodrigo
![]() ![]() ![]() |
tüh gitti güzelim elektro gitar..acaba partiye gitsem mi?
![]() |
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: jessica
Belki Çağatay gelirse ben de aranızda olabilirim =) Malum son zamanlarda forumdan oldukça uzağım ve oraya gelip sap gibi dikilmek istemiyorum =) jessica Çağatay'la bugün tesadüfen taksimde karşılaştık
![]() ![]() |
|
![]() |
|
jessica
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21-Kasım-2004 Konum: İstanbul Gönderilenler: 223 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Tamam ayarlamaya çalışiyim o halde =)
|
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
konunun ilk mesajına ekşi limon fiyat listesini ekledim arkadaşlar..
|
|
![]() |
|
Bahadır
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Aralık-2005 Gönderilenler: 1306 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Bu güzel insanları bir araya getiren Gitaristan.Com kurucusu Zeki hocamızıda (admin) bu sefer aramızda görmek istiyoruz.
Zeki hocam bu sefer kaçış yok kesinlikle bekliyoruz seni duy sesimizi. ![]() |
|
![]() |
|
M.İlker Özbek
![]() ![]() ![]() |
evet kendisini yine davet edecektik bu sefer umarım Zeki Abi'yi de görme şerefine ulaşırız..
|
|
![]() |
|
mertto
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30-Eylül-2007 Konum: İstanbul Gönderilenler: 26 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
Selam arkadaşlar;
ilker ve ozan arkadaşlarımız çok iyi iş çıkarmışlar.
bayramın ardından kopup eğlenmek için 2 ekim de görüşürüz
![]() |
|
![]() |
|
Ozan Malkoç
![]() ![]() ![]() |
sabırsızlıkla bekliyoruz
![]() |
|
|
|
![]() |
|
eksilimon
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2008 Gönderilenler: 4 ![]() |
![]() ![]() ![]() |
evet arkadaşalar aranızda yeni bulunuyorum.bu hatta foruma ilk mesajım ama çogunuzu sevindirecegine eminim...
2 ekim 5.gitaristanbul buluşmasını düzenleyen arkadaşlar yeterince süpriz yaptılar sizlere
ve birde ben ekşi limon adına size güzel bir süpriz yapayım dedim...
2 ekim de aramızda serdar öztop dışında 2 veya 3 ünlü isim daha olacaktır...
görüşmeler devam etmekde ama büyük bir olasılıkla aramızda bulunup ekşi limon sahnesinin tozunu yutacaklardır...
bu ünli isimler...
ZARDANADAM
GRİZU
3.ÜNLÜ İSİM İSE SİZE ÇIGLIK ATTIRACAK KADAR BÜYÜK BİR İSİM SESİNİZ KISILMASIN DİYE O SÜPRİZ OLARAK KALACAKDIR...2 ekimde ögrenirsiniz...
ekşi limon...
cafi siner.....
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |