|
|
|
|
|
Aktif Konular & ACTIVE TOPICS Üye Listesi & MEMBERLIST Takvim & CALENDAR Arama & SEARCH |
|
|
|
| EKİPMAN DANIŞMA | |
| |
|
| Yazar | Mesaj | |||
|
dj_hackeer
Yeni Üye
|
![]() Konu: Yeni Gitar Alımı İçin Lütfen Yardım EdinGönderim Zamanı: 23-Temmuz-2008 Saat 16:13 |
|||
|
Yönetici:bL@CkRoCk
Lütfen başlık açmadan önce forumda arama yapınız.
Başlıklarınızı forumda belirtilen yere açınız.
Aşağıdaki linkleri inceleyiniz!!
S.a. Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Arkadaşlar. Ben 300 Ytl Civarı Bütçe ile klasik gitar almak istiyorum. Yamaha C70 Bakmıştım. Forumlarda yardım istedim ama bir kısım iyi olduğnu söylerken bir kısım kötü olduğunu söyledi bende anlamadığım için kafam çok karıştı. onun yerine önerebileceğiniz bu fiyatlarda (3 aşağı 5 yukarı olabilir) gitar varmı. birde yamaha yerine adira juanita al daha iyi diyenler var. anlayan arkadaşlar yardımcı olursanız sevirinim. teşekkürler.
|
||||
|
|
||||
|
||||
|
Playmountain
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2008 Saat 20:18 |
|||
|
Belirtmiş olduğun fiyat kotasında; ön kapak (ses tahtası) : masif ladin veya sedir
yanlar ve arka : lamine gül ağacı veya maun
klavye : gül ağacı
klasik gitarlar bulmak mümkün. Zaten yanlar ve arkanın da masif olduğu bir gitarı bu fiyata bulamazsın.
Aşağıda yazacağım gitarların bazılarının fiyatı 300 den yüksektir ancak tünele çıktığında sıcak bir pazarlıkla daha düşürebileceğine inanıyorum.;
Bunlar gerçekten fiyatlarına göre iyi gitarlar. Bence seç birini ve almak için koş :)
|
||||
|
||||
|
dj_hackeer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 20:34 |
|||
|
teşekkür ederim am bunların 3 ü elektro klasik :S
|
||||
|
||||
|
Playmountain
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 20:50 |
|||
|
Kötü mü :)
|
||||
|
||||
|
dj_hackeer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 21:02 |
|||
|
yok değilde benim anfim falan yok. öle kendi halime evde çalan bi insanım :)
|
||||
|
||||
|
dj_hackeer
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 21:03 |
|||
|
Orjinalini yazan: Playmountain
Belirtmiş olduğun fiyat kotasında; ön kapak (ses tahtası) : masif ladin veya sedir
yanlar ve arka : lamine gül ağacı veya maun
klavye : gül ağacı
klasik gitarlar bulmak mümkün. Zaten yanlar ve arkanın da masif olduğu bir gitarı bu fiyata bulamazsın.
Aşağıda yazacağım gitarların bazılarının fiyatı 300 den yüksektir ancak tünele çıktığında sıcak bir pazarlıkla daha düşürebileceğine inanıyorum.;
Bunlar gerçekten fiyatlarına göre iyi gitarlar. Bence seç birini ve almak için koş :)
sende ne var? kendi kullandığın daha iyi tanırsın
|
||||
|
||||
|
Playmountain
Yeni Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 23:15 |
|||
|
Amfi ye ihtiyacın yok arkadaşım bunlarda. Bunları normal klasik gitar gibi çalabiliyorsun. Sadece amfi bulduğunda :) yada bilgisayar vs.. gibi elektronik cihazlara bağlayıp da çalabilme imkanı sunuyor sana..
Benim akustiğim var. Ancak bunlardan bir tane alacak olsam 1. veya 2. yi alırdım herhalde...
|
||||
|
||||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|